Job 1 van 75


Report this listing

Solliciteren



Hulpkok (m/v/x) | Intersoc Original Hotels | Job in Europees berggebied


Functie

Streef je naar uitmuntendheid in elke bereiding?

Ben jij een gepassioneerde en gedreven kok die klaar is om deel uit te maken van ons culinaire team in een van onze Intersoc Original Hotels? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste Hulpkok om onze Chef-kok en Sous-chef te ondersteunen bij de bereiding van overheerlijke maaltijden in zowel de warme als koude keuken, en bij het uitscheppen van maaltijden aan onze buffetten.

Je functie in het kort

  • Je assisteert de Chef-kok en Sous-chef bij de voorbereiding en bereiding van heerlijke maaltijden, zowel warme als koude gerechten.

  • Je helpt bij het klaarmaken en presenteren van gerechten voor buffetmaaltijden , waarbij de nadruk ligt op precisie en oog voor detail.

  • Je bent medeverantwoordelijk voor het schoonhouden en opruimen van de keuken .

  • Je bent flexibel om te helpen bij verschillende taken in de keuken, afhankelijk van de behoeften van de dag.

  • Je handhaaft hoge normen van hygiëne en voedselveiligheid in overeenstemming met de geldende richtlijnen en voorschriften.

Jouw profiel

Wie zoeken wij?

  • Je bent beschikbaar om minimum gedurende vier maanden 38u in een zesdagenweek in een Intersoc Original Hotel in Oostenrijk of Zwitserland te werken.

  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een koksdiploma of een relevante opleiding, of minstens een eerste ervaring in een keukenomgeving.

  • Nauwkeurigheid en organisatie zijn van essentieel belang, met de mogelijkheid om zelfstandig te werken onder leiding van de Chef-kok en Sous-chef.

  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en een teamgerichte instelling om effectief te kunnen samenwerken in een drukke keukenomgeving.

  • Je bent stressbestendig en je hebt het vermogen om onder druk te presteren tijdens piekuren.

  • Je hebt een passie voor koken en je streeft naar uitmuntendheid in elke bereiding.

  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

  • Wij voorzien onze medewerkers alles wat ze nodig hebben om te kunnen slagen. Dit houdt in een concurrerend salaris dat al je harde werk beloont tot aan een breed scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kosteloos verblijf in ons familiehotel met apart personeelslogement en gratis vervoer heen en terug georganiseerd door Intersoc.

  • We sluiten met je een contract van bepaalde duur af. Wij zijn gebonden aan het zomer- en winterreisseizoen waardoor we graag tijdig met jou afspraken maken voor jouw tewerkstelling in de komende seizoenen. We geloven dat een goede work-life balance zorgt voor minder stress en voor betere prestaties op het werk.

  • We werken met jou samen op basis van een Belgisch arbeiderscontract waarbij je blijft genieten van jouw rechten met betrekking tot de Belgische sociale zekerheid. Het spreekt voor zich dat wij ook jouw arbeidsvergunning om te werken in het buitenland in orde brengen.

  • We verzekeren je niet enkel tijdens jouw werk tegen ongevallen maar ook tijdens jouw vrije tijd. Zo kan je onder andere met een gerust hart deelnemen aan het animatieprogramma. Mocht je toch iets voor hebben, dan hebben we in het hotel onmiddellijk en kosteloos een dokter ter beschikking.

  • Je komt terecht in een omgeving die jouw kennis en kunde graag verwelkomt en wil investeren in jouw groei . Hotelwerk opent deuren en we helpen je graag daarbij. Door middel van trainingen en opleidingen kun je jezelf verder blijven ontplooien en groeien.

  • Hospitality werk is een unieke industrie waarbij je boeiende mensen van overal ter wereld kunt ontmoeten. Ook jouw collega’s kunnen een grote steun zijn. Je krijgt de kans om connecties te creëren die een leven lang zullen meegaan.

Solliciteren

Lore Bollen
02 615 15 01
personeelsdienst@intersoc.be

Solliciteren